top of page
_RWB9050-swf.jpg

Siden 2017 arbejder jeg som professionel fotograf med eget momsregistreret virksomhed. 

Jeg arbejder mest for selvstændige, virksomheder og institutioner inden for kultur og videnskab, og for private.

 

Udover at være fotograf arbejder jeg som senior manager indenfor digitalisering i en stor dansk biotekvirksomhed.

dk flag.JPG
uk flag.JPG
De flag.JPG
IMG-2741.JPG

Mobil studioanlæg hos kunden

VIDEO

Min fokus indenfor video er koncertoptagelser og musikvideoer for forskellige ensembles som fx Theatre of Voices, Arte dei Suonatori, Musica Ficta Copenhagen, Copenhagen Soloists og Arte dei Suonatori. Sammen med en assistent kan jeg lave multikameraoptagelser med fem 4K kameraer og op til seks audiomikrofoner. Links til de publicerede videoer som mine kunder har lagt på deres Youtube og Vimeokaneler findes her på video side.

FOTO

PORTRÆTFOTOGRAFI - on location

Om der medarbejder, familier, musiker, sangere, jeg prøver at lave individuelle portrætfotoer i den passende omgivelse - on location - med naturlig lys eller med en mobil studioblitzanlæg.

Familiefotoer og fotoer af børn vises ikke på min webside.

KONCERTFOTOGRAFI

Siden 2013 fotograferer jeg  musikensembler ved koncerter, prøver og CD optagelser. Afgørende er at tage god fotoer uden at forstyrre publikum eller musikerne. Hvis lystet ikke tillader at skylde helt lydløs med elektronisk lukker, bruger jeg en lyddæmper til mine kameraer.

Blænde de ensembler og solister jeg har fotograferet er Paul Hillier´s Theatre of Voices, Michala Petri, DR Symfoniorkestret, DR Vokalensemblet, Concerto Copenhagen, Athelas Sinfonietta, Camerata Øresund, Den Danske Piano Trio, lokale ensembles og korforeninger, europæiske ensemble og solister som  Baroksolistene, Jordi Savall & Hesperion XXI  og Capella Reial de Catalunya,  Nuria Rial, I Fagiolini, og Henschel Quartett. Ved Salzburger Festspiele, Næstved Early Music Festival, Copenhagen Baroque Festival  eller Herlufsholm Chamber Music Festival og Copenhagen Baroque Festival har jeg fotograferet

 

 

FESTER, ARRANGEMENTER & FORDRAG

Om det er en firmaarrangementer, jubilæer, familefester, fordrag, åbenthus, kulturnat, konfirmationer eller en brylup, kontakt mig gerne for at høre hvad jeg kan tilbyde. 

Fotoer fra fester og arrangementer vises ikke på min min webside. 

PRODUKFOTOGRAFI

Produktotografi hos kunden eller i studiet fra store  malerier til kunstbøger til elektroniske produkter til firmaets hjemmeside. 

SCIENCE

Som uddannet mikrobiologi og forsker bruger jeg min erfaring i laboratoriet for at  synliggøre naturens skønne biodiversitet.

IMG_0308.jpg
IMG_0309.jpg
_RWG7622.jpg

Koncertptagelse i Den Sorte Diamant

_RWB8010.jpg

Majestætens besøg i Sankt Petri Kirken

_RWC9254.jpg
_RWC8367.jpg

Festens afslutning i vinkælderen

en god kamera kan nogengange opdage skjulte detajler

Master Comp  demofil.jpg

Elbergs særlig elektronik

bottom of page