Siden 2017 som professionel fotograf med eget virksomhed. Med fotografi startede jeg i 1991.

Jeg arbejder mest for selvstændige, mellem og store virksomheder og institutioner inden for kultur og videnskab, dog også portrætter og fester for privatpersoner.

 

Udover at være fotograf arbejder jeg som senior manager indenfor digitalisering i en stor dansk biotechvirksomhed.

Mobil studioanlæg hos kunden

VIDEO

Min fokus indenfor video er koncertoptagelser og musikvideoer for forskellige ensembles som fx Theatre of Voices, Arte dei Suonatori, Musica Ficta Copenhagen, Henschel Quartett. Desuden har jeg lavet videoprojekter med Copenhagen Baroque Festival,  Herfulfsholm Chamber Music Festival og Carl Nielsen Legatet. Jeg optager med tre 4K kameraer og op til seks audiomikrofoner. 

 

FOTO

PORTRÆTFOTOGRAFI - on location

Om der medarbejder, familier, musiker, sangere, jeg prøver at lave individuelle portrætfotoer i den passende omgivelse - on location - med naturlig lys eller med en mobil studioblitzanlæg.

Familiefotoer og fotoer af børn vises ikke på min webside.

KONCERTFOTOGRAFI

Siden 2013 fotograferer jeg  musikensembler ved koncerter, prøver og CD optagelser. Afgørende er at tage god fotoer uden at forstyrre publikum eller musikerne. Hvis lystet ikke tillader at skylde helt lydløs med elektronisk lukker, bruger jeg en lyddæmper til mine kameraer.

Blænde de ensembler og solister jeg har fotograferet er Paul Hillier´s Theatre of Voices, Michala Petri, DR Symfoniorkestret, DR Vokalensemblet, Concerto Copenhagen, Athelas Sinfonietta, Camerata Øresund, Den Danske Piano Trio, lokale ensembles og korforeninger, europæiske ensemble og solister som  Baroksolistene, Jordi Savall & Hesperion XXI  og Capella Reial de Catalunya,  Nuria Rial, I Fagiolini, og Henschel Quartett. Ved Salzburger Festspiele, Næstved Early Music Festival, Copenhagen Baroque Festival  eller Herlufsholm Chamber Music Festival og Copenhagen Baroque Festival har jeg fotograferet

 

 

FESTER, ARRANGEMENTER & FORDRAG

Om det er en firmaarrangementer, jubilæer, familefester, fordrag, åbenthus, kulturnat, konfirmationer eller en brylup, kontakt mig gerne for at høre hvad jeg kan tilbyde. 

Fotoer fra fester og arrangementer vises ikke på min min webside. 

PRODUKFOTOGRAFI

Produktotografi hos kunden eller i studiet.

SCIENCE

Som uddannet mikrobiologi og forsker med mange års erfaring i laboratoriet kan jeg kombinere det kreative med det videnskablige og synliggøre naturens skønne biodiversitet.

Koncertptagelse i Den Sorte Diamant

Majestætens besøg i Sankt Petri Kirken

Festens afslutning i vinkælderen

reinhard wilting foto

fotograf & videograf

CVR: DK38544039

3520 Farum

Denmark

email: rw.foto.dk@gmail.com

mobile: +45 30776697

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

danskebank:

3409 - 12222319

IBAN: DK8430000012222319

BIC: DABADKKK

© 2020 by Reinhard Wilting