reinhard wilting foto

CVR 38544039

3520 Farum

Denmark

+45 30776697

rw.foto.dk@gmail.com

PORTRÆTFOTOGRAFI

Om der musiker, sangere eller andre i den kulturelle miljø, privat personer eller medarbejder i en virksomhed, jeg prøver at lave individuelle protrætfotoer i den passende omgivelse - on location - med naturlig lys eller et mobil studioblitzanlæg.

KONCERTFOTOGRAFI

I vores visuelle tider,vil jeg gerne gøre musik mere synligt gennem mine fotoer og videoer.

 

Siden 2013 fotograferer jeg  musikensembler ved koncerter, prøver og CD eller video optagelser, blænd dem mange af de førende ensembler  og solister i Danmark som  fx Theatre of Voices, Michala Petri, DR Symfoniorkestret, DR Vokalensemblet, Concerto Copenhagen, Athelas Sinfonietta, Camerata Øresund, Den Danske Piano Trio, lokale ensembles og korforeninger, europæiske ensemble og solister som  Baroksolistene, Jordi Savall & Hesperion XXI  og Capella Reial de Catalunya,  Nuria Rial, I Fagiolini, og Henschel Quartett. 

 

Ved Salzburger Festspiele, Næstved Early Music Festival, Copenhagen Barok Festival  eller Herlufsholm Cha,ber Music Festival har jeg fotograferet.

VIDEO

Min fokus indenfor video er koncertoptagelser og korte musikvideoer til fx YouTube med op til tre kamera og seks audiomikrofoner.

FAMILIEFESTER , ARRANGEMENTER & FORDRAG

Om det er en konfirmation, bryllup, jubilæum eller en en offsite event i firmaet, kontakt mig gerne for at høre hvad jeg kan tilbyde.

SCIENCE

Som uddannet mikrobiologi og forsker med mange års erfaring i laboratoriet kan jeg kombinere det kreative med videnskab og synliggøre naturens skønne biodiversitet .

SPORT

På vandet og bag kamera nyder jeg bølger og blæst ved den Danske og Svenske kyst året rundt. Action fotografi i ofte barske vejrforhold.

Efter 25 år som passioneret hobby fotograf arbejder jeg  som professionel fotograf siden 2017 - ved siden af mit job som Senior Manager på digitalisering i Forskning hos Novozymes. 

reinhard wilting foto

fotograf

CVR: DK38544039

3520 Farum

Denmark

email: rw.foto.dk@gmail.com

mobile: +45 30776697

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

danskebank:

3409 - 12222319

IBAN: DK8430000012222319

BIC: DABADKKK

© 2019 by Reinhard Wilting